Skip to content

Vores vibrationsdæmper

absorberer mikroslag fra alle vinkler

Vores vibrationsdæmper

absorberer mikroslag fra alle vinkler

Mange mikroslag i løbet af en dag kan udfordre kroppen. Vi har udviklet en dæmper enhed, der tager jeres køretøjer til top level af kørekomfort. Teknologien har opnået internationalt patent.

Udviklingen af vibrations- dæmperen er baseret på de klassiske krav til bevægelse indenfor fysioterapien – overført til maskinkonstruktion. Kørsel på terræn skal bl.a. opfylde:

• fleksibilitet
• mobilitet
• stabilitet
• styrke

Play Video

Vi absorberer flere slag end alle andre dæmpere på markedet

Det handler om brugerens komfort

Vibrationer kan måles på forskellig måde. Helkropsvibrationer følger en standard og måles i hz fra 1-80hz.

Vibrationer fra maskine og underlag over 80 hz er ikke med i denne standard. Vores enhed udmærker sig ved at absorbere rigtig godt i meget stor frekvensområde. 1-1000 hz. Specielt baggrundsvibrationer fra motor og roterende dele absorberes effektivt

 

Det handler om effektivitet gennem øget hastighed

Test af maskiner sker altid under optimale betingelser.

Vi kigger på vibrationer under de forhold hvor maskiner arbejder effektivt og i udfordrende situatiuoner.

Ved at forbedre og absorbere i arbejdssituationer reduceres belastningen af kroppen samtidig med øget komfort og deraf mulig øget arbejdshastighed i udfordrende miljøer.

 

Det handler om bedre arbejdsmljø

Komfort er lig med større velvære og mere energi hos medarbejdere.  Det er ikke kun fravær af sygdom moderne sundhedsmiljø stræber efter. Glade medarbejdere yder større service og briner mere energi ind  til kunder og firma.

Integrer vores vibrations-dæmper og optimer i forhold til jeres konkurrenter

I får jeres produktudvikling i den rigtige retning

Vores mål er tætte samarbejder med producenter af små industrimaskiner. Produktet kan tilpasses jeres produktion og maskine.  I nogle tilfælde er det muligt at opnå eksklusiv ret til licens af patent på begrænset område.  Vi er klar til at løfte jeres produkt til top level i komfort og nydelse.

 

Det handler om brugerens sundhed

Ved at bringe sundhed I spil sammen med bedre komfort bliver det muligt at få flere til at anvende jeres maskiner i længere tid og dermed også forlænge samarbejder med  medarbejdere der har skavanker af den ene eller anden art.